Események, Óvoda

Varázskorona 1.(Szentmihályi Játszókert Óvoda)

Ünnepélyes keretek között átadásra került, az idei év egyik legnagyobb projektje a XVI. kerületi Szentmihályi Játszókert Óvoda – Varázskorona 1. udvara.

A rendezvényre egy kis ajándékkal is készültünk, egy speciális, műfű tisztítására szolgáló karbantartógépet adtunk át az óvoda dolgozóinak.

👷‍♀️👷Kiváló szakembereink a Prémium Pázsit®️ telepítése mellett az óvoda udvarának teljes felújítását és új játékok telepítését is végezték.
A kimondottan óvodák és játszóterek számára kifejlesztett Prémium Pázsit®️🌱 teljes mértékben környezetbarát♻️ és vízáteresztő💧 képességének köszönhetően a gyerekek akár negyedórával az eső elállta után kimehetnek az udvarra játszani, és nem lesz sáros, fűfoltos, poros az öltözékük.


Az új játékok kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy ne csak biztonságos időtöltést jelentsenek, hanem a gyermekek kiegyensúlyozott és sokrétű fejlődését is biztosítsák.
Köszönjük, hogy ennek a fantasztikus projektnek is a részesei lehettünk!😍
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Prémium Pázsit®️ által felújított óvodák kitűnjenek a kiváló minőségükkel és tartósságukkal.


A csodálatos udvar több mint 2700m²-es területéről készült képekeken láthatjátok milyen átváltozáson ment keresztül az óvoda udvara.🏃‍♀️🏃🏃‍♂️
Reméljük sok boldog pillanatot okoz majd a gyerekeknek és az óvoda dolgozóinak egyaránt.💚