Eredetiség és Szakértelem: Prémium Pázsit® A Valódi Holland Minőségért

Küldetésünk, hogy szolgáltatásaink mindig a legmagasabb minőséget képviseljék, és a megvalósított projektek tökéletesen tükrözzék ügyfeleink elképzeléseit.

Csapatunkkal nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legmagasabb minőséget szolgáltassuk ügyfeleink számára.
Az iparágban szerzett tapasztalatoknak és a kiépített üzleti kapcsolatoknak köszönhetően,
képesek vagyunk a legkomplexebb megrendeléseket is első osztályú minőségben teljesíteni.

Kiemelt figyelmet fordítunk a megbízhatóságra, melyet saját modern gépparkkal, és dedikált szakemberekkel garantálunk, így biztosítva a megbízhatóságot és a 10 év gyártói garanciát.

Cégünk, az otthoni felhasználásra szánt kerteken felül, jelentős tapasztalattal rendelkezik közintézmények pl. bölcsődék, iskolák, óvodák, sportpályák udvarainak teljeskörű felújításával, műfűvel való borításával. Az udvar felújítása során lehetőséget biztosítunk a játszótéri játékok beszerzésére és telepítésére is.

Miben tudunk segíteni?

Több mint 227.000m² Prémium Pázsit®️-ot telepítettünk ügyfeleinknél

A Prémium Pázsit®-nál szakértő csapatunk segít a műfű kiválasztásától kezdve, egészen a telepítés befejezéséig. Segítünk a számodra leginkább megfelelő műpázsit kiválasztásában, csapatunk ingyenes helyszíni felmérést végez, tanácsokat ad. Ezt követően elkészül egy komplett árajánlat helyszínrajzzal együtt. Az ajánlat elfogadását követően semmi dolgod nincs, mint várni a gyönyörű kert elkészülését, ugyanis minden munkafolyamatot, anyagrendelést profi munkatársaink végeznek.

D. Nagy Orsi kérdezte ügyfelünket, hogy miért a Prémium Pázsitot®️ választotta.

Mire figyeljünk oda, ha műfüvet szeretnénk otthonunkba? D. Nagy Orsi utánajárt miért fontos körültekintőnek lenni, amikor kiválasztjuk melyik cégre bízzuk kertünk, teraszunk műfűvesítését. Ügyfelünk, Zsóka elmondja, hogy ő milyen szempontok alapján döntött a Prémium Pázsit®️ mellett.

Kertek és teraszok

Éld át a Prémium Pázsit®️ hangulatát

Kertek

Az angoloktól tudjuk, hogy a mesebeli vidéki kastélyok makulátlan, harsogó zöld pázsitjának titka a napi szintű eső és nyírás. Viszont se napi eső, se idő a napi fűnyírásra, meg aztán az egész életünket sem feltétlenül szeretnénk a szép, zöld gyep oltárán feláldozni. Hála azonban a kreatív szakembereknek és a modern technológiáknak, senkinek nem kell lemondania a selymesen simogató, abszolút valósághű, látványával a napi stresszt feloldó pázsitról. Annak se, akinek bezöldítendő felületként csak egy terasz áll rendelkezésére.

 

Teraszok

Az otthoni zöld gyep sokáig csak a családi házak, villák tulajdonosainak kiváltsága volt. A selymesen puha, kifogástalan tisztaságérzetet nyújtó szintetikus pázsit azonban akár egy többszintes ház teraszára – akár járólapra, betonfelületre – is leteríthető.

Óvodák/Sportpályák

Esőzés után 15 perccel már újra száraz

Multisport

Töltésmentes – azaz gumigranulátumot nem tartalmazó – multisport műfüveinket az óvodák mellett kiemelten ajánljuk az iskoláknak is. Ezeken a pázsitokon pontosan lehet irányítani a labdát, így tökéletes különböző sportpályákhoz, iskolák, óvodák kert részéhez.

Rendkívül strapabíró, tartós termékekről van szó, amelyek alkalmasak arra, hogy ovifocit, sportfoglalkozásokat és tornaórákat tartsanak rajtuk.

Sportolásra kifejlesztve.

Manapság a műfű már nem csak a focipályákon, hanem a teniszpályákon és a multifunkciós sportpályakon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően tartósságának. Sokkal kevesebb gondozást igényel, mint a hagyományos fűvel betelepített pályák.

Prémium minőségű, realisztikus műfüveink mind tapintásban, mind kinézetben olyanok, mint eredeti társaik. Biztonságos, időtálló, és környezetbarát befektetés. Egy szép, rendezett pályán, még a sportolók is jobban teljesítenek!

Rendkívül strapabíró, tartós termékekről van szó, amelyek alkalmasak arra, hogy ovifocit, sportfoglalkozásokat és tornaórákat tartsanak rajtuk.

Óvodák, iskolák

A kimondottan az óvodák és játszóterek számára kifejlesztett, különböző szálhosszúságban elérhető szintetikus műfüveink amellett, hogy biztonságosak, rendkívül higiénikusak is. Ezeken órákon át hempereghetnek a lurkók, akkor sem lesz koszos a ruhájuk!

 

Játék! Biztonságosan.

A gyerkőcök imádnak csúszni, mászni, és rohangálni! Sajnos a móka sérüléssel is végződhet egy nagyobb esést követően. Műfüveinket megfelelő esésvédelmi rendszer kiépítésével tesszük biztonságossá a legkisebbek számára is. Szakértő kollégáink egy alapos felmérést követően kiszámolják a szükséges vastagságú elemeket majd ezeket puzzle-ként illesztik össze a lehető legprecízebb módon.

Játékok telepítése

Nálunk mindent egy helyen megvalósíthatsz. A műfüvek telepítése mellett jelentős tapasztalattal rendelkezünk közintézmények pl. bölcsődék, iskolák, óvodák, sportpályák, udvarainak teljeskörű felújításában, és műfűvel való borításában is. Az udvar műfűvel való telepítése során lehetőség van játszótéri játékok beszerzésére és telepítésére is.

 

Gardenexpo – 2023

🌟🌟🌟 ÓRIÁSI KEDVEZMÉNYEK A GARDENEXPO-N! 🌟🌟🌟Ha szereted a prémium minőséget, és álmodozol hogy, egy gyönyörű zöld oázist teremts otthonod körül,

Tovább olvasom »