Pontosan tudjuk, hogy a laikus vásárló számára nehéz a választás, hogy milyen szempontokat kell, illetve érdemes figyelembe venni műfű vásárlása esetén. Hogyan győződj meg arról, hogy valóban minőségi, tartós műpázsit kerül majd telepítésre?

Remek lehetőséget kínálunk számodra, hiszen bemutatókertünkben megtekinthetők telepített állapotban műpázsitjaink. Mintadarabok kérhetők, így Te is kipróbálhatod kertedben memóriaszálas műfűveinket, és szemmel látható és tapasztalható lesz a prémium minőség. A természetesség, szépség, látvány fontos szempont, hiszen sok időt töltünk kertünkben, legyen az szemet gyönyörködtető.

Érdemes figyelembe venni a tartósságot, hogy mennyire hullik, használódik, fakul. Pázsitjaink fejlett, szálkihullást megakadályozó gyártástechnológiával és magas minőségi anyagból készülnek, továbbá a speciális anyagkeverék okán az UV-sugárzás nem fakítja, színét megtartja.

Mindemelett számolni kell a környezeti hatásokkal melyek érik a műfűvet, például esővíz. Mekkora a vízáteresztő képessége? Fog-e dohosodni? A nálunk kapható műpázsitok 60 liter/perc/ m2 vízáteresztő képességgel rendelkeznek, így gyorsan szárad, sármentes, nem dohosodik. A hó, jég sem árt neki, hiszen kültéri használatra lett tervezve.

Illetve az anyagösszetétel is kiemelten fontos tényező. A Prémium Pázsitnál forgalmazott termékeket a holland Europe Grass és a spanyol Turfgrass gyártja, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, saját kutató – fejlesztő tevékenységet folytatnak, valamint kizárólag saját fonalat használnak és a legszigorúbb minőségellenőrzési rendszert működtetik. Műpázsitjaink semmilyen egészségre káros, mérgező anyagot nem tartalmaznak.

Ugyancsak érdemes figyelembe venni a házi kedvenceket. Ki tudja kaparni? A vizelet árt a műfűnek? Műfűveink a szálak speciális rögzítésének köszönhetően kaparászás esetén is a helyükön maradnak. A már említett nedvességáteresztő képesség okán szagtalan, az állati vizelet nem károsítja a szintetikus műfűvet.

Mindemellett vakondmentes, hiszen a lehelyezett murvaalapon és poliuretán rétegen nem tud áthatolni. Így biztos lehetsz abban, hogy vakondtúrások nem fogják rontani az összképet.

LÁTOGASS EL BEMUTATÓTERMÜNKBE ÉS NÉZD MEG TELJES KOLLEKCIÓNKAT!​

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)

PP kert

+ 80 m² -ES BEMUTATÓKERT!

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)

Profizmus, mint szempont. A Prémium Pázsitnál szakértő csapat áll a rendelkezésedre a műfű kiválasztásától kezdve, egészen a telepítés befejezéséig. Segítünk a számodra leginkább megfelelő műpázsit kiválasztásában, csapatunk ingyenes helyszíni felmérést végez, tanácsokat ad. Ezt követően elkészül egy komplett árajánlat helyszínrajzzal együtt. Az ajánlat elfogadását követően semmi dolgod nincs, mint várni a gyönyörű kert elkészülését, ugyanis minden munkafolyamatot, anyagrendelést profi munkatársaink végeznek.

Átadást követően mindig öröm számunka az elégedett ügyfél mosolya, ezért igyekszünk minden igényt kielégíteni és a lehetetlennek tűnő kívánságokat is teljesíteni.

Zárójelben megjegyezzük, hogy a műfű karbantartására is gondolni kell. A tisztítás rendkívül könnyű, teraszon elengedő porszívózni, kertben slaggal, vagy magasnyomású mosóval tisztítható. Azonban igazán profi eredményt érhetsz el a nálunk kapható, kifejezetten műfű karbantartásra kifejlesztett gépekkel.

Sokatokban felmerülhet a kérdés mindezek alapján, hogy nem drága-e, megéri – e a műfű? Hogy néhány példát említsünk: a jó minőségű fűmag nem olcsó, nyári időszakban szinte naponta locsolni szükséges, akár öntözőrendszert is be kell szerezni, amiből a jó minőségű szintén költséges. Gyomtalanítani kell, folyamatosan gondozni, a kiégett területet újra füvesíteni stb. Így ha mindent figyelembe veszünk, könnyen felmérhető, hogy műpázsittal mekkora összeg takarítható meg egy – másfél évtized alatt. Mindaz az idő, amit gyomtalanítással, locsolással, fűnyírással töltenél, fordíthatod a pihenésre a mindig zöld, selymes, megnyugtató hangulatot árasztó kertedben.

Igen, lehetséges egész évben örökzöld, gondozásmentes, gyönyörű, tartós kertet varázsolni, melyben minden pillanat öröm.

Tekintsd meg referencia képeinket és kérj ajánlatot. Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre.

Prémium Pázsit profi telepítése teraszokra

Fontos információk műfű vásárlás előtt

D. Nagy Orsi kérdezte kedves ügyfelünket, hogy miért a Prémium Pázsitot választotta.

Benne voltunk a TV-ben