Napraforgó bölcsőde

Napraforgó bölcsőde

Ünnepélyes keretek között átadásra került a 17. kerületi Napraforgó Bölcsőde 400 négyzetméteres, Prémium Pázsit®️-tal burkolt udvarrésze.
A bölcsődében használt pázsit teljes mértékben környezetbarát és vízáteresztő képességének köszönhetően a gyerekek akár negyedórával az eső elállta után kimehetek az udvarra játszani.
Az átadáson köszöntőt mondott Horváth Tamás polgármester és az eseményen részt vett Nagy Anikó önkormányzati képviselő is.
A rendezvényre egy kis ajándékkal is készültünk, egy speciális, műfű tisztítására szolgáló karbantartógépet adtunk át az intézménynek.

Reméljük sok boldog pillanatot okoz majd a gyerekeknek és a bölcsőde dolgozóinak egyaránt.

Magyaroszágon először a Prémium Pázsitnál!

Magyaroszágon először a Prémium Pázsitnál!

Műfű tisztántartás, szálfrissítés egyszerűen A szintetikus fűgyártás az évtizedek során óriási mértékben fejlődött. A különböző szálszerkezeteknek és szálalakoknak köszönhetően a műfüvek sűrűbbek és élethűbbek mint valaha. Ahhoz, hogy a műfüvek élettartama minél hosszabb legyen, elengedhetetlen a szálak felfrissítése, borzolása és tisztítása. A Prémium Pázsit Kft. büszkén mutatja be először Magyarországon kizárólag nálunk kapható professzionális műfű-karbantartó gépeket.